Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Várják a közmunkásokat is az építőiparban

NyomtatásSoóki-Tóth Gábor, az Otthon Centrum elemzési vezetője szerint elsősorban a fizetőképes kereslet az, ami problémát jelent. A mostani intézkedések hatására beindulnak a lakásépítések, éves szinten 10-12 ezer új lakás várható reálisan. Szakértők szerint az áfacsökkentés a kínálatot, a csok a keresletet élénkíti majd. Emiatt több építőipari dolgozóra van szükség. 2015 végén körülbelül 275 ezren dolgoztak összesen az építőiparban. Ez több, mint a 2013 eleji 230 ezres mélypont. Ám még mindig jóval alacsonyabb, mint a 2006-2007-es 330-340 ezres csúcs. Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szövetségének (ÉVOSZ) elnöke azt mondta: az építőiparnak majdnem minden szakmája hiányszakma. Kevés van kőművesből, ácsból, burkolóból, szerkezeti építőből, épületgépészből, villanyszerelőből.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.