Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Nincs elég ács, kőműves, bádogos és villanyszerelő

NyomtatásA CSOK-nak köszönhetően nőhet idén a lakásépítések száma, ezzel a magánmegrendelések irányába mozdul el jelentősen az építőipar. Az építési-beruházási célú közmegrendelések visszaesése azonban sok céget elbizonytalanít. A növekedést egyik fő gátló tényezője a szakemberhiány – derül ki az ÉVOSZ felméréséből. A szerződésállomány tekintetében nagy a szóródás látszik a megkérdezett cégek között. Összességében a szerződésállomány kisebb visszaesését jelzik 2016-ban, mint a KSH legutóbbi mínusz 40 százalékos értéke. A cégek arra számítanak, hogy a kormány lakásépítést ösztönző Családi Otthonteremtő Kedvezmény programjának köszönhetően a magánmegrendelések aránya nővekedhet. Az építési-beruházási célú közmegrendelések visszaesése azonban sok céget elbizonytalanít.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.