Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Így folyik el értelmetlenül az EU-támogatás!

NyomtatásSzekszárd város 33 milliárd forintos fejlesztési pénzhez jutott a 2020-ig folyósítandó Európai Uniós felzárkóztatási forrásból. Ezt igyekeznek is gyorsan, a legkisebb ésszerűség nélkül elkölteni. A lényeg, hogy jó nagy beruházások készüljenek, minél előbb költsük el az irgalmatlanul sok pénzt. Nézzük csak mire is? Épül kisvasút, a Gemenci erdőtől a városig. Jelenleg is van egy kis vicinális az erdőben, de az iszonyú csattogása elriaszt minden vadat a környékről is. Hetenként egyszer-kétszer szállít gyanútlan turistákat a szúnyogokkal teli ártéri erdőbe. Épeszű ember kétszer nem próbálja ki. Épül 150 szobás négycsillagos szálloda. Az 1972-es vadászati világkiállításra készült 100 szobás Gemenc hotel tíz éve áll üresen a városközpontban. Üzemeltetése, felújítása, az egyébként kiváló szerkezeti állapota ellenére gazdaságtalan.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.