Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


FIGYELEM, ÁLHÍR! Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a "Hazai Hatékonyság 2" javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. Ezzel szemben a Hazai Hatékonyság 2 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. A MÉASZ megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait. Fentiekkel összefüggésben kérjük: NE HÍVJON, ÉS NE KÜLDJÖN EMAILT!

Eldől 240 milliárd és a Déli pályaudvar sorsa

NyomtatásA kormány jövő héten dönt a földárverésekből befolyt 240 milliárd sorsáról – jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Nem volt a héten kormányülés, ám "kormánynapot" tartott a miniszterelnök, ahol a kiválasztott miniszterekkel egy-egy fontosabb témát járnak körül, ez leginkább a migránsügyeket érintette - derült ki a kormányinfón. Érdemi bejelentésként hangzott el, hogy 2017 februárjában kezdi meg Orbán Viktor a konzultációkat a következő köztársasági elnök személyéről. A Fidesz-frakció jelöltjét az alapszabály szerint a Fidesz mindenkori elnöke - vagyis Orbán Viktor jelölheti. Kiderült, hogy a Liget-projekt keretében a Városligetben a zöldfelületet 15 milliárdért újítják fel; épülnek új játszóterek, futópályák - jelentette be a Lázár. A miniszter szerint ennek keretében 60 százalékról 65 százalékra emelkedik a zöldfelület aránya, míg a beépítettség ötről, hét százalékra emelkedik. A két egymásnak ellentmondó adat úgy oldható fel, hogy csökkentik az utakat.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.