Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Odébb van még mikor az építőiparra támaszkodhatnuk

NyomtatásMár beindultak a CSOK-nak köszönhető építkezések, az építőipar azonban idén vélhetően nem tudja a tavalyi számokat produkálni. Márciusban 34 százalékkal csökkent az építőipar termelése mintegy a tavalyihoz képest. Ebben az évben az ipar vélhetően nem ismétli meg 2015-ös jó teljesítményét. fogalmazott rádiónknak az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Koji László kitért arra is, hogy megindultak a kivitelezések a CSOK-nak köszönhetően, az uniós forrásokat azonban ez a szegmens nem tudja kiváltani. Az építőipar leghamarabb idén év végétől járulhat hozzá nagyobb mértékben a hazai GDP bővüléséhez.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.