Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Egész Európában szenved az építőipar

Nyomtatás



Áprilisban az euróövezetben csökkent, az Európai Unióban nőtt az építőipari termelés - közölte hétfőn az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat. Havi összevetésben az építőipari termelés a legnagyobb mértékben Csehországban csökkent áprilisban, 3,3 százalékkal, illetve Spanyolországban 2,4 százalékkal és Bulgáriában 2,1 százalékkal. A legnagyobb havi növekedést Romániában regisztrálták áprilisban, 5,8 százalékot, valamint Szlovéniában 5,4 százalékot és az Egyesült Királyságban 3,0 százalékot. Az egy évvel korábbihoz képest Szlovéniában csökkent áprilisban a legnagyobb mértékben az építőipar termelése, 31,2 százalékkal. Magyarországon 29,8 százalékos, Lengyelországban 15,9 százalékos, Csehországban 15,2 százalékos volt az éves csökkenés. Romániában viszont 12,8 százalékos éves növekedést regisztráltak, Svédországban 8,7 százalékosat, Hollandiában pedig 6,2 százalékosat.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn




A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.