Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Hideg zuhany a lakásfelújítóknak

NyomtatásMég április elején jelentették be, hogy július elsejétől indul az Otthon melege pályázat családi házakra vonatkozó alprogramja. Ez akkor megtorpanásra késztetett mindenkit, aki eredetileg tavaszra vagy kora nyárra tervezte, hogy korszerűsíti otthonát. Végül sokan úgy döntöttek, direkt az új lehetőség miatt, hogy a munkálatokat majd csak július elsejével kezdik. Tudvalevő, hogy a pályázatból kizárják azokat, akik a határidő előtt hozzáfognak a kivitelezéshez. Április végén azt is bejelentették, hogy elkészült az a honlap, amelyen július elsejétől be lehet nyújtani a pályázatokat - ám úgy tűnik, az időpontokkal való variálás és az építőipari cégek kapacitásproblémái miatt a munkálatok nagy része csak jövőre fog megvalósulni. Azok a családok pedig végleg bukták a pályázatot, akik bízva az eredeti kiírásban munkákat rendeltek júliusra.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.