Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


FIGYELEM, ÁLHÍR! Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a "Hazai Hatékonyság 2" javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. Ezzel szemben a Hazai Hatékonyság 2 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. A MÉASZ megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait. Fentiekkel összefüggésben kérjük: NE HÍVJON, ÉS NE KÜLDJÖN EMAILT!

Ezek Magyarország legjobb lakóingatlan fejlesztései

NyomtatásAz idén harmadik alkalommal megrendezett Lakás 2016 Kiállítás és Vásáron először adtak át díjakat a szervezők.  Díjazták a Cordia Thermal Zuglo 2, a TriHolding Klauzál Residence, a Biggeorge Property Sasad Liget és az AVICO Group Madárterasz ingatlanfejlesztését.
A vasárnap estig tartó kiállításon kiállított új lakóingatlan fejlesztések közül a Portfolio olvasói online szavazással döntötték el, hogy szerintük melyik a legjobb, ők legszívesebben melyikbe költöznének be. A szervezők a projektek között négy kategóriát hoztak létre. Egyrészt megbontották a fejlesztéseket a budai és a pesti oldal között, másrészt Budán és Pesten belül külön díjazták a kisebb, ill. a nagyobb lakásszámú társasházakat.

 A győztesek 2016-ban

  • A legjobb pesti ingatlanfejlesztés (nagyobb): Cordia Magyarország – Thermal Zugló 2
  • A legjobb pesti ingatlanfejlesztés (kisebb): TriHolding Kft. – Klauzál Residence
  • A legjobb budai ingatlanfejlesztés (nagyobb): Biggeorge Property Zrt. – Sasad Liget
  • A legjobb budai ingatlanfejlesztés (kisebb): AVICO Group Kft. – Madárterasz


Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.