Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Elfeledett jogosítványával is élni fog a zöldombudsman

NyomtatásA talajvédelem, a levegőtisztaság, az energiahatékonyság, a településfejlesztés és az állatvédelem területén lát sok tennivalót az új zöldombudsman, akit kedden választott meg az Országgyűlés. Bándi Gyula nagyon fontosnak tartja a levegőtisztaság biztosítását és a talaj védelmét: "Foglalkozott az elődöm a lakossági tüzelésből eredő szennyezésekkel, hiszen köztudott, hogy a lignitfelhasználásból, a hulladékégetésből eredően óriási környezet-egészségügyi kockázatokat szenvednek el sok helyen."... Az új zöldombudsman az energiahatékonyság területén a jövő nemzedékek érdekében az energiafelhasználás csökkentését szorgalmazza. A településfejlesztéssel összefüggésben a városképi rendeletek megalkotásához ad majd tanácsokat az önkormányzatoknak.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.