Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Ferencvárosban új emeleteket építenének a panelekre

NyomtatásFerencvárosban új emeleteket építenének a panelekre - ez csak egy eleme az egyik legnépszerűbb lakótelep megújulásának. Az épületállomány az elmúlt években erősen leromlott, úgyhogy Ferencváros önkormányzata pályázatot írt ki, amivel a következő problémákat szeretnék megoldani: a műszakilag elöregedő típusépületek energetikai korszerűsítése, a lift nélküli épületekbe felvonó szerelése, a házak "megszépítése", az esetlegesen kialakult zöldterületek rendezése, korszerű pavilonok kialakítása, zajvédelem az Üllői út irányából, parkolási gondok megoldása és egy közösségi központ kialakítása. Ami egészen érdekes húzás, hogy az épületek korszerűsítését helyenként emeletráépítéssel szeretnék megoldani, ez volt a szlogenje az év elején kiírt pályázatnak is: panelből penthouse.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.