Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


AZ ÉPÍTŐIPAR MÁJUSI TELJESÍTMÉNYÉRŐL KÖZLI JELENTÉSÉT A KSH

NyomtatásAz építőipar májusi teljesítményének adatait közli ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Az első négy hónapban kimagasló növekedési ütemet mutatott az építőipar a tavalyi alacsony bázisadatoknak betudhatóan: az első negyedévben 24,7, áprilisban 22,1, január-áprilisban 23,9 százalékkal haladta meg az iparag teljesítménye az egy évvel korábbit. Áprilisban az épületek építése 11,9, az egyéb építményeké 40,2 százalékkal szárnyalta túl a tavaly azonos havit. Az épületek épíésének növekedése elsősorban az ipari és raktárépületek, kisebb mértékben a sportlétesítmények és oktatási épületek építésének eredménye, az egyéb építményeknél a termelés – az alacsony bázis mellett – az út- és vasútépítési munkák következtében bővült, jelentette a KSH.
Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.