Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


Évről évre nő a tégla iránti kereslet

NyomtatásJelentős további fellendülésre számít idén a tégla- és cseréptermékek iránti keresletben a Magyar Téglás Szövetség elnöke. Kató Aladár lapunknak azt mondta: nem kell építőanyag-hiányra számítani, ha olykor kisebb csúszásokkal is, de a gyárak és a kereskedők tudják majd teljesíteni a megrendeléseket. Kató Aladár hangsúlyozta: a családi otthonteremtési kedvezmény további könnyítései valószínűleg még kedvel­tebbé teszik majd a támogatást az építkezni, lakást vásárolni tervezők köré­ben. Egyedüli bizonytalanságot az értékesítésre szánt új lakások ötszázalékos forgalmi adójának hosszabb távú sorsa jelent. A Matész elnöke ugyanakkor bízik benne, hogy a kormányzat a kedvezményes adókulcs 2019 utáni meghosszabbításáról dönt majd, ahogy azt számos szakmai szervezet, köztük a téglás szövetség is szorgalmazza.

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
A fenti tartalmat a szerzői jogokat rendező jogszabályok betartásával tesszük - részletesen - elérhetővé az Ön számára. Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes tartalom a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség honlapján nem elérhető, tovább olvasása a közölt linkre kattintással lehetséges. Ezzel azonban elhagyja a www.measz.hu weboldalt és egy olyan internetes felületre érkezik, ahol szervezetünknek a megjelenített tartalomra nincs ráhatása. Mindezt azért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, mert a fenti írás teljes tartalmához való hozzáférést az eredeti jogtulajdonos részben vagy egészben korlátozhatja, esetenként meg is tagadhatja.

 

Fentiek tudomásul vételével a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség sajtófigyelő szolgáltatásában esetenként rövid tartalomelemző, recenzív kiegészítéssel is találkozhat, mely nem az eredeti cikk része. Ezek az írások szövetségünk szellemi termékei, és semmilyen formában sem tükrözik az eredeti tartalom szerzőjének álláspontját.