Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


FIGYELEM, ÁLHÍR! Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a "Hazai Hatékonyság 2" javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. Ezzel szemben a Hazai Hatékonyság 2 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. A MÉASZ megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait. Fentiekkel összefüggésben kérjük: NE HÍVJON, ÉS NE KÜLDJÖN EMAILT!

Sikeres bejelentkezés az INTRANET rendszerbe


Ön sikeresen bejelentkezett a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség INTRANET rendszerébe. Ezen a felületen elérheti azokat a dokumentumokat, melyeket nem a nagyközönség számára készítettünk, hanem kizárólag tagjaink tájékoztatását szolgálják. Így kérjük, legyen elővigyázatos a használat során, nehogy illetéktelen személyek birtokába kerülhessenek akár az Ön bejelentkezési adatai, akár a közölt tartalom.


Ahhoz, hogy Ön használhassa a védett felületet, minden alkalommal rá kell kattintania a felső menüsorban (és most itt balra is) látható ikon melletti szövegre, ahol megtalálja a szükséges tartalmat. A szürke alapszínű védett felület minden új oldal megnyitásakor becsukódik, használatához minden alkalommal meg kell nyitnia!

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn