Üdvözöljük a MÉASZ intranet felületén!

Ezen a felületen nyílik alkalma a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség alábbi szolgáltatásainak igénybevételére:

  • tagsággal kapcsolatos adatszolgáltatás, adatmódosítás, információkérés
  • védett felület dokumentumainak elérése
  • saját dokumentumok feltöltése

Mindezeket a szolgáltatásokat sikeres beazonosítás után használhatja!

Jó munkát, hasznos böngészést kívánunk!

Belépés, azonosítás, regisztráció


FIGYELEM, ÁLHÍR! Egyes hiteltelen, impresszummal sem rendelkező álhír-oldalakon olyan információk terjednek, amelyek a "Hazai Hatékonyság 2" javaslatcsomag tartalmát meghamisítva, azt egy kihirdetett lakossági energetikai pályázatként mutatják be. Ezzel szemben a Hazai Hatékonyság 2 lakossági épületenergetikai célú javaslatcsomagot a MÉASZ készítette 2016 végén, hogy a kormányzat új megközelítésű, hatékonyan ösztönző intézkedéscsomagot hirdessen meg a lakossági épületenergetikai korszerűsítések átfogó előmozdításáért. A javaslatcsomagról kormányzati döntés egyelőre nem született. A hírt terjesztő internetes oldalak és közösségi profilok tudatosan ferdítik el az eredeti információt, saját olvasottságuk és népszerűségük növelése céljából. A MÉASZ megteszi a szükséges jogi lépéseket. Kérjük jelentsék az illetékes hatóságoknak mind az álhírt terjesztő portálokat, mind a közösségi oldalak profiljait. Fentiekkel összefüggésben kérjük: NE HÍVJON, ÉS NE KÜLDJÖN EMAILT!

Tagszövetségeink

NyomtatásA MÉASZ - az építőanyagok sokrétűsége következtében - szakmailag inhomogén területet fog össze. Ezt a kört jelentősen kibővítette az Európai Unió meghatározása, amely beiktatta építőanyag helyett az "építési célú termékek" fogalmát. Mindez indokolttá tette a szakmai egyesületek, szövetségének megalakítását, mivel az érdekvédelem, piacvédelem, minőségvédelem, stb. csak szakmai körben biztosítható.


Rendes tag lehet minden jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező, az építőanyag-ipar egy területét képviselő szervezet (szövetség), aki (amely) kötelezi magát arra, hogy a tevékenységét a Szövetség Alapszabályában foglalt elvek szerint folytatja, továbbá akit a Szövetség a tagok sorába felvett.

 

Tagszövetségeink
 Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség  Magyar Épületgépészek Szövetsége
Magyar Téglás Szövetség Minőségi Magyar Ablakgyártók Egyesülete
Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete  
Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn